Esteve Miralles, escriptor

Novel·les: 'El meu Amic' (2022), 'Retrobar l'ànima' (2013) i 'Núvols com' (2001). Poesia: 'Ulls al bosc' (2019) i 'Com si tinguessis temps' (2014).

La revista “Viure en família” publica “Cançons d’anar a dormir”

WP_20150323_11_33_01_ProEn l’última entrega de la revista “Viure en família”, hi ha aparegut una selecció de les meves “Cançons d’anar a dormir”: és una sèrie de poemes que he anat escrivint des de final dels anys vuitanta per als meus nebots i per a fills d’amics. Un dia els vaig deixar llegir a la Mariona Sanfeliu, i ella va pensar de seguida en la gent de la revista, que me’ls van demanar. “Viure en família” és una publicació amb una visió oberta i moderna de les relacions familiars, i impulsa mirades i recursos per a una criança de qualitat.

Alguns dels destinataris originals dels poemes ja han acabat les seves carreres i han emprès una vida d’adults, i els més jovenets aviat entraran al batxillerat. Quan els escrivia, m’agradava dir que feia, amb aquests versos, els meus intents de poesia amb funció social: perquè complien una funció, que era la d’ajudar a dormir… Espero que sí, que hagin fet feina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 2 Mai 2015 by in Poemes.
A %d bloguers els agrada això: