Esteve Miralles, escriptor

Novel·les: 'El meu Amic' (2022), 'Retrobar l'ànima' (2013) i 'Núvols com' (2001). Poesia: 'Ulls al bosc' (2019) i 'Com si tinguessis temps' (2014).

Nova bona crítica de Retrobar l’ànima

publicació Retrobar l'ànima EM

Ha aparegut al “Tres de vuit” (25/10/2013) una nova bona crítica de “Retrobar l’ànima”, escrita per Anna Pérez Mestres.  Diu que és una obra que es troba entremig “de l’assaig, de la reflexión filosófica, de l’anàlisi cultural i social… i per descomptat de la recerca de l’Ànima.”  I explica com diverses fonts “l’han ajudat a crear una mirada personal on defensa un espai propi per pensar, un temps per dedicar-se a un mateix, un lloc on poder discernir la pròpia ànima, i que el coneixement de les coses no ens faci perdre de vista el que és un engany i el que no, en aquest món tan marcar per l’individualisme narcisista.”

“Retrobar l’ànima”, des que va aparèixer el gener de 2013, ja ha conegut una segona edició, i un ampli ressò de premsa. I també, i és un motiu constant de petites alegries, un tou de comentaris afectuosos de gent que s’hi ha sentit interpel·lada o acompanyada, a les seves pàgines.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 27 Octubre 2013 by in Retrobar l'ànima and tagged , , .
A %d bloguers els agrada això: