Esteve Miralles, escriptor

Novel·les: 'El meu Amic' (2022), 'Retrobar l'ànima' (2013) i 'Núvols com' (2001). Poesia: 'Ulls al bosc' (2019) i 'Com si tinguessis temps' (2014).

David Vilaseca a “Els Marges” i a “El Procés”

fdv.london2

Els diversos temps editorials han coincidit perquè apareguin alhora dues publicacions de textos inèdits del David Vilaseca.

D’una banda, al número 96 d’Els Marges, que ja és a les llibreries, s’hi inclou “Gaziel, Sagarra, Puig i Ferreter: clàssics catalans de l’autobiografisme”, una selecció d’entrades d’un dietari inèdit, amb notes de lectura de Tots els camins duen a Roma, de Memòries i de Camins de França.

Del mateix dietari, que la família del David ens ha deixat llegir, provenen les entrades publicades al número 2 de la revista El Procés. En aquest cas, es tracta de textos sobre ciutats: notes de viatges a Buenos Aires i Cracòvia, i apunts de moments viscuts a Londres, la ciutat on vivia. Els podeu llegir aquí, a la pàgina 76.

A la revista El Procés, hi apareixen també (a la pàgina 70) els primers fragments de Retrobar l’ànima, el dietari que vaig escriure entre els estius de 2009 i 2010, i que Empúries traurà a les llibreries el gener vinent. Són, precisament, algunes entrades sobre el David, que els editors de la revista van seleccionar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 7 Juliol 2012 by in Retrobar l'ànima and tagged , , , , .
A %d bloguers els agrada això: