Esteve Miralles, escriptor

Novel·les: 'El meu Amic' (2022), 'Retrobar l'ànima' (2013) i 'Núvols com' (2001). Poesia: 'Ulls al bosc' (2019) i 'Com si tinguessis temps' (2014).

La revista “El procés” inclourà inèdits de David Vilaseca i fragments de Retrobar l’ànima

Al número 2 de la revista El procés (una excel·lent i valenta iniciativa!), hi apareixeran els primers fragments de Retrobar l’ànima.

La gent de la revista va decidir publicar unes entrades del meu dietari que parlen de la mort de l’escriptor David Vilaseca (1964-2010), i em van demanar si podíem acompanyar les meves pàgines amb textos inèdits del David.

Amb el permís de la seva família, hi publicarem quatre entrades d’un dietari-novel·la que el David havia estat escrivint al llarg de l’any 2009. Són textos sobre tres ciutats: Buenos Aires, Cracòvia i Londres, on ell vivia.

David Vilaseca. A Londres, 2009.

L’última entrada que El procés publicarà, el David la va redactar poc més d’un mes abans de l’accident en què va morir. És, d’alguna manera, un corprenedor “conte de nadal” que narra dues passejades en bicicleta, per la seva ciutat, el 24 i el 25 de desembre.

Fa dos anys vam produir, amb mitjans casolans i l’ajut de l’actor Xavi Idáñez, un videoclip del poema “Gràcies…” del David, que vam penjar a youtube. També podeu consultar la pàgina informativa i els Diàlegs David Vilaseca, que vam fer amb la col·laboració del portal LletrA.

A Llívia, mitjans vuitanta…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: