Esteve Miralles, escriptor

Poesia reunida: 'L'Estrany' (2024). Narrativa: 'El meu Amic' (2022, Premi Ciutat de Barcelona), 'Retrobar l'ànima' (2013) i 'Núvols com' (2001).

David Vilaseca a “Els Marges” i a “El Procés”

fdv.london2

Els diversos temps editorials han coincidit perquè apareguin alhora dues publicacions de textos inèdits del David Vilaseca.

D’una banda, al número 96 d’Els Marges, que ja és a les llibreries, s’hi inclou “Gaziel, Sagarra, Puig i Ferreter: clàssics catalans de l’autobiografisme”, una selecció d’entrades d’un dietari inèdit, amb notes de lectura de Tots els camins duen a Roma, de Memòries i de Camins de França.

Del mateix dietari, que la família del David ens ha deixat llegir, provenen les entrades publicades al número 2 de la revista El Procés. En aquest cas, es tracta de textos sobre ciutats: notes de viatges a Buenos Aires i Cracòvia, i apunts de moments viscuts a Londres, la ciutat on vivia. Els podeu llegir aquí, a la pàgina 76.

A la revista El Procés, hi apareixen també (a la pàgina 70) els primers fragments de Retrobar l’ànima, el dietari que vaig escriure entre els estius de 2009 i 2010, i que Empúries traurà a les llibreries el gener vinent. Són, precisament, algunes entrades sobre el David, que els editors de la revista van seleccionar.

Deixa un comentari

Information

This entry was posted on 7 Juliol 2012 by in Retrobar l'ànima and tagged , , , , .